Cégtörténet


 

Cégünk több mint 30. éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. A rendszerváltás előtt egyéni vállalkozásból induló tevékenységből nőtte ki magát KFT.-vé. A DEWTON a másolástechnikában eltöltött 30 éve, ügyfélközpontú szolgáltatása, folyamatos fejlődése a garancia arra, hogy Ön a legmegfelelőbb másoló gépet illetve multi-funkciós berendezést üzemeltesse a leggazdaságosabb megoldással.A cég vezetése fontosnak tartotta és tartja az ügyfelek kiszolgálását, rövid időn belül kedvező árfekvéssel. Teljes mértékig figyelembe tartjuk azokat az igényeket amelyekkel kölcséghatékonnyá tehetjük ügyfeleink, partnereink kiadásait az irodatechnikai berendezéseikkel kapcsolatban. Cégünk márka független, így biztosíthatjuk az Ön számára a legmegfelelőbb, igényeit  maximálisan kielégítő, testreszabott irodatechnikai berendezést.Referenciáink közé tartoznak nagy állami cégek, iskolák és jól prosperáló egyéni vállalkozások. A cégünk szolgáltatásának minősége számtalanszor felülírta a "vegyük meg, szolgáltatunk fillérekért" kategóriát. Cégünk budapesti székhelyű a XV. kerületben található. Szervizünk több száz irodatechnikai eszközpark szerződéses üzemeltetését, tulajdonosaik teljes elégedettségét tudhatja magáénak

Fő profilunk


 

Az DEWTON Kft. figyelembe veszi a magyarországi piaci igényeket, nem csak új készülékeket kínál partnereinek, hanem felújított és kevés példányszámú saját használatú bemutató készülékeket. A garancia ezekre ugyanúgy vonatkozik mint az új gépekre. Ezen berendezések műszaki színvonala olyan használati értéket tesz lehetővé, mintha új berendezést vásároltak volna. Ugyanazon a szinten ellenőrizzük és újítjuk fel ezeket a berendezéseket, mint amit az új készülékekkel szemben is elvárunk.

Cégünk fő profilja a kis és nagy teljesítményű multifunkcionális készülékek forgalmazása, értékesítése, bérbeadása, teljeskörű üzemeltetése és szervizelése.

Szolgáltatások

  • ÚJRAFORGALMAZÁS

  • FELMÉRÉS ÉS SZAKTANÁCSADÁS

  • HIBAELHÁRÍTÁS ÉS JAVÍTÁS

  • KARBANTARTÁS

  • SZERVÍZHÁTTÉR